23948sdkhjf

Ny bygghandel öppnar i Helsingborg

Ska fokusera på proffsbyggaren.

– Helsingborgsmarknaden är egentligen inte ny för oss. Vi har sedan länge haft en fin projektförsäljning till Helsingborgskunder. Men det har funnits en önskan att vi även ska finnas med en fysisk bygghandel på plats och nu kändes tajmingen rätt, säger Fredrik Bergh, vd.

Likt övriga anläggningar så kommer NP Nilsson här att fokusera på proffsbyggaren, men även den medvetna konsumenten.

Helsingborgsanläggningen kommer bli den enhet inom NP Nilsson med tydligast proffsinriktning, vilket kommer märkas, enligt företaget

Dock bygger företagets affärsmodell på att skapa lösningar och driva utveckling mellan proffsen och konsumenten, vilket innebär att dörrarna är öppna för alla.

– Som nya delägare i Woody bygghandel så känns det kul att fortsätta den resa som Woody redan påbörjat i Helsingborg. Konkurrensen i Helsingborg är tuff, men vi tror att staden behöver ett alternativ som NP Nilsson, en frivillighandlare med lokalt fokus. Vi ser idag en stark konsolidering på marknaden med mycket ägande som flyttar ut till utländska ägare. 

NP Nilsson är en familjeägd bygghandelskedja med verksamhet i Båstad, Grevie, Förslöv, Laholm och Ängelholm. Företaget bildades 1907 och har idag runt 120 anställda och omsätter nära 400 miljoner svenska kronor. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094