23948sdkhjf

Lager 157 öppnar första butiken i Finland – siktar på minst 10

Butiken i Åbo blir den till ytan största i beståndet.

Lager 157 har tidigare aviserat att Finland blir nästa marknad efter Sverige och Norge och nu står det klart att kedjan öppnar butik om 3 000 kvadratmeter i handelsområdet Raisio i Åbo den 25 november.

Butiken som blir kedjans 50:e och till dags dato största blir en fullsortimentsbutik med kläder till dam, herr och barn med samtliga delar av sortimentet och med fokus på denim med en stor jeansavdelning. 

Nu pågår rekrytering av butikspersonal och kedjan har även dragit igång arbetet med att få upp kundernas engagemang för öppningen på bland annat sociala medier.

Modekedjan siktar på att öppna minst tio butiker i Finland.

– Nästa butik öppnar vi när vi hittat rätt lokal till rätt villkor på lämplig ort. Diskussioner pågår med olika aktörer i flera städer. Vi siktar på minst tio butiker i Finland. Åbo vann första matchen och det känns otroligt kul att få fira 50 lådor med en riktigt stor butik på en ny marknad. Nu jobbar vi både på butiken och på att kicka igång e-handeln, samtidigt har vi börjat bjuda in till vår populära kundklubb, säger Johanna Winther,operativ chef, till Dagens Handel.

Lager 157 är grundat 1999 och har sedan tidigare 46 butiker i Sverige och tre i Norge. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063