23948sdkhjf

Clas Ohlson öppnar ännu en butik i Norge – god tillströmning till kundklubben

I slutet av förra veckan öppnade Clas Ohlson butik i Holmia i Oslo och stärker därmed närvaron i staden där detaljhandelskedjan är verksam sedan 30 år tillbaka.

Då öppnade Clas Ohlson första butiken i Oslo på centralt belägna adressen Torggata och sedan dess har detaljhandelskedjan växt med drygt tio butiker i Osloområdet. 

– Vi ser att kunderna i ytterområden som Holmlia tycker om att ha shopping och andra tjänster samlat på ett och samma ställe nära hemmet. Med den här butiken blir vi mer tillgängliga för våra kunder i södra delarna av Oslo, säger Trond Martin Nettelhorst Tveit, head of store footprint, i en kommentar.

Därtill växer detaljhandelskedjans medlemsklubb Club Clas rejält i grannlandet sedan starten för ett år sedan och har nu nått nu 1 miljon norska medlemmar.

– Vi ser att Club Clas är attraktivt för våra kunder i Norge och har haft en enorm tillväxt sedan starten. Under de senaste månaderna har tillväxten varje månad motsvarat befolkningen i Norges tredje största stad, Stavanger. Det handlar om att skapa värde för kunder och lojalitet mot oss som varumärke. Den ökade basen ger oss nya möjligheter att förbättra vårt kunderbjudande, säger Lene Iren Oen, head of e-commerce och landschef i Norge.

Framgången tror aktören ligger i kunddata och skräddarsydda kunderbjudanden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078