23948sdkhjf

Får chefsroll hos Nelly: ”Ser fram emot att arbeta med ren e-handel”

Får ansvar för personal-, kommunikations- och hållbarhetsfrågor hos e-handlaren.

Nelly har rekryterat Helena Karlinder-Östlundh till posten som chief people, communication and sustainability officer och hon tar även plats i e-handlarens ledningsgrupp.

– Helenas erfarenhet av retail och e-handel i kombination med hennes driv och engagemang kommer att skapa en bra grund för fortsatt utveckling av vår organisation och vårt strategiska arbete inom områdena people, communication och sustainability. Under år 2021 samlade vi hela vår organisation i Borås vilket ger oss fantastiska möjligheter att arbeta tvärfunktionellt och skapa nya forum för utveckling både internt och externt. Helena kommer att vara oerhört viktig för vår fortsatta framdrift i det arbetet, säger Kristina Lukes, vd på Nelly i en kommentar.

Helena Karlinder-Östlundh beskrivs ha lång erfarenhet av strategisk HR och organisationsutveckling och kommer närmast från den australiensiska kosmetikakedjan Mecca Brands men  har även ett förflutet från liknande positioner inom HR och företagsutveckling från Coles Supermarkets i Australien, EMI och Universal Music i London samt konsultbyrån McKinsey & Company.

– Hos Nelly kommer jag få möjlighet att fortsatt arbeta i en kreativ miljö där vi dagligen påverkar unga människor, både på plats i organisationen och också i affären. Jag ser fram emot att få arbeta med en ren e-handel där den digitala butiken kan få organisationens totala uppmärksamhet och blir den naturliga samlingsplatsen för Nellys fantastiska community. Genom att behålla och utveckla den passion som finns i bolaget och bland kunderna, så kan varumärket ta plats även på andra arenor i samhället. Det ska bli jätteroligt att få det att hända tillsammans med teamet, säger Helena Karlinder-Östlundh i en kommentar.

Helena tillträder våren 2022.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079