23948sdkhjf

Byter apotekskedja

Anna Bergstedt kliver på som ny marknads- och Kommunikationschef på Lloyds Apotek.

Hon efterträder Annelie Söderberg som lämnat Lloyds Apotek för Kungsängen och kommer närmast från en liknande post hos Apoteksgruppen där Anna Bergstedt verkat som marknads-, kommunikations- och e-handelsdirektör.

– Jag är väldigt glad över att Anna skall bli en del av vårt team och vår ledningsgrupp och ser verkligen fram emot att få göra den tillväxts- och varumärkesresa vi står inför tillsammans med henne och med hela teamet. Anna har under sin tid på Apoteksgruppen satt det varumärket på kartan och har lyckats göra en stor förflyttning för varumärket på kort tid. Hon har med sig kunskap och erfarenheter från det och även från tidigare roller som kommer hjälpa oss att ta stora kliv framåt. Utöver att vara en duktig marknadsförare och kommunikatör så vet jag att hon även har ett starkt affärsfokus vilket kommer stärka oss på vår resa, säger Stig Tornell, vd.

Anna Bergstedt tillträder tjänsten den 7 november. Lloyds Apotek står inför en större varumärkesförändring när kedjan byter namn till DOZ Apotek.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Nordby över fyra miljarder igen – siktar på rekord 2023
Tackar för sig efter 55 år
Rekordår för outletområde
Han är först ut när Tempo pilottestar hybridlösning
Mode och inredning till Väla
Nyemission och besparingar för förlusttyngt Nelly
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.141