23948sdkhjf

Värvas till Bergendahl Home – ska vara med och forma ny ledning

Rekryteras till posterna som marknadschef respektive inköp- och logistikchef och kommer närmast från Kjell & Company och Martin & Servera.

Magnus Åberg  och Fredrik Hällkvist har rekryterats till nybildade Bergendahl Home, där Granit och Kitchentime ingår, och posterna som inköp- och logistikchef respektive marknadschef.

– Jag är stolt över att välkomna Magnus och Fredrik till Bergendahl Home. Den erfarenhet och kunskap de besitter på respektive område är enorm och jag ser fram emot att börja vårt gemensamma arbete med att stärka vår affär, säger Håkan Åkerström, vd Bergendahl Home.

Fredrik Hällkvist kommer närmast från rollen som omni-chef på Kjell & Company medan Magnus Åberg har ett längre förflutet inom Axfood men kommer närmast från Martin & Servera och rollen som affärsområdeschef för sortiment och inköp.

I den nyformade ledningsgruppen ingår förutom nämnda duo även Håkan Åkerström vd, Hanna Hoffman, CFO, Joel Falck, COO Kitchentime, Anton Malmberg, CIO, Joanna Sjöström, HR-manager och Sara Engstrand, försäljningschef, Granit.

Magnus Åberg tillträdde den 22 november och Fredrik Hällkvist den 9 januari 2023.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11