23948sdkhjf

MQ öppnar flaggskeppsbutik på attraktivt läge i Göteborg

Butiken ska även erbjuda tjänster som skrädderi och sneakerstvätt.

Under förra veckan öppnade MQ två nya butiker i Stockholm, en i Mörby centrum och Tyresö centrum. Nu står det klart att modekedjan öppnar ytterligare en butik i Göteborg. På Kungsgatan mitt i centrala Göteborg ska MQ:s nya flaggskeppsbutik ligga.

– Vi har under en längre tid letat efter det bästa läget för ytterligare en MQ butik i centrala Göteborg och vi kan nu med stor glädje berätta att vi under våren 2024 öppnar på främsta affärsläge längs Kungsgatan – Göteborgs bästa shoppinggata, säger Ingvar Larsson, vd för MQ Marqet, i en kommentar.

I april öppnar den 300 kvadratmeter stora butiken, som ska inredas med modekedjans nya butikskoncept. Här kommer också tjänster som second hand, personal shopper, skrädderi och sneakerstvätt erbjudas.

– Jag är övertygad om att vårt fantastiska kunderbjudande tillsammans med vårt nya butikskoncept kommer komplettera det nyligen uppdaterade och intressanta utbudet på Kungsgatan, fortsätter Ingvar Larsson.

Förutom ett noggrant utvalt sortiment kommer även smyckevarumärket Edblad och sko- och accessoarmärket Blankens få egna försäljningsytor i butiken.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078