23948sdkhjf

Clas Ohlson blir sponsor till EuroPride

Lanserar regnbågskollektion.

Clas Ohlson blir sponsor för EuroPride 2018. Ett partnerskap som innebär ett finansiellt bidrag och försäljning av utvalda produkter i regnbågsfärger, där delar av intäkterna från kollektionen går till organisationerna Stockholm Pride och West Pride, som anordnar festivalen.

Vi är stolta över att kunna bidra till EuroPride och manifestera alla människors lika värde och rättigheter. Det känns extra bra att vi kan göra det med en aktivitet som är direkt kopplad till vårt kunderbjudande, som i det här fallet särskilt framtagna produkter i regnbågsfärgerna. På så sätt engagerar vi hela företaget i sponsorskapet, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

Britta Davidsohn, ordförande för Stockholm Pride:
Vi ser mycket positivt på att Clas Ohlson går in som sponsor för EuroPride. Genom att stötta festivalen och även erbjuda sina kunder regnbågsprodukter visar de tydligt att de är ett företag som tar ställning för hbtq-frågor.

Tasso Stafilidis, ordförande West Pride:
Det är glädjande att Clas Ohlson genom sitt stöd till EuroPride engagerar sin personal och sina kunder. För oss är det viktigt att aktörer i näringslivet på ett aktivt sätt bidrar till att förändra attityder i samhället 

Clas Ohlsons regnbågskollektion kommer att finnas i utvalda butiker i Stockholm och Göteborg, samt online.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125