23948sdkhjf

Elon inleder storsatsning på kök – vill öppna 50 butiker inom tre år

”Det här är den första butiken i en större nordisk satsning”, säger kategorichef Lars Magnusson.

Efter bakslaget med den uteblivna sammanslagningen med Euronics så tar Elon nya tag.

I drygt tre år har Elons eget kök- och förvaringsvarumärke Nordanro funnits på den svenska och norska marknaden i utvalda butiker.  Nu öppnar en första konceptbutik i Kungens kurva söder om Stockholm.

– Det här är den första butiken i en större nordisk satsning. Vi kan nu erbjuda en konceptbutik inom köksfackhandeln som vi verkligen tror på och som vi vill utmana köksbranschen med, säger Lars Magnusson, kategorichef på på Elon Group, i ett pressmeddelande.

Bakom satsningen står Marie Schelin, Robert Pripp och Jens Johansson, som alla har erfarenhet från bygg- och köksfackhandel. I butiken, som öppnar i dag fredagen den 6 oktober, ryms totalt 19 köksmiljöer, sju badrum, två tvättstugor, ett matlagningskök och ett inspirationsrum med tillbehör.

– Vår första renodlade Nordanro-butik är verkligen efterlängtad och det är med stolthet som vi nu ser de engagerade ägarna starta verksamheten. Elons målsättning i denna satsning är att öppna 50 Nordanro-butiker inom tre år, säger Stefan Lebrot, vd för Elon Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11